Sidebar Menu

Slider
Image

درباره‌ی
پانکو

تاریخچه پودر سوخاري پانکو

واژه پان  Pan   به زبان پرتقالي به معناي نان و کو  Ko   به معناي پودر خشک است. پرتقالي هاي دريانورد در آن سوي آبها در سرزمين چشم بادامي ها فرآوري نان خشک را به مردم آموختند و اين نام از آن زمان رواج پيدا کرده است. در زبان ژاپني نیز"پان" به معني نان و "کو" تکه هاي کوچک است بنابراين "پانکو" در ژاپن يعني تکه هاي کوچک نان .

پانکو در بعضي از لغت نامه هاي فارسي ، بي معني و در لغت نامه دهخدا ، پانکو بخشي از ناحيه ي برلن معرفي شده ولي در دنياي موادغذايي نوع خاصي از پودر و آرد سوخاري است که از خرد کردن نان گندم و ورز آمده با خمير مايه به تکه های براده مانند به دست مي آيد .

حال فکر مي کنيد پانکو چند سال پيش ابداع شد؟هزاران سال پيش ؟ شايد صدها سال پيش؟شايد تعجب کنيد اگر بدانيد پانکو در جنگ جهاني دوم ابداع گرديد.زماني که ژاپن با روسيه مي جنگيد. اين نوآوري برآمده از ضرورت پخت نان بدون نياز به اجاق (فر) بود .

Panko نان خشک و سوخاري برشته و تردي است که رنگ روشني دارد و از اين مغز نان خشک شده، براي سوخاري کردن انواع مواد پروتئيني و سبزيجات استفاده مي شود. بافت درشت و ترد اين پودر سوخاري بسيار ويژه و قابل توجه است و تردي و برشتگي به غذای سرخ شده مي دهد .

در شيوه سنتي پخت پانکو در فرآيندي بسيار جالب از حرارت براي پخت استفاده نمي شود. فرآيند توليد ، با تحويل آرد سرشار از پروتئين با فرمول انحصاري به قسمت ذخيره آغاز مي شود. آرد با آب ، خمير مايه ، مقداري کمي نمک و شکر مخلوط شده سپس در دمايي مشخص و به مدت معين درون مخلوط کن با ملايمت ورز داده مي شود . اين عمل توان بالقوه هر يک از مواد تشکيل دهنده را براي ايجاد خميري با مقاومت و بافت برتر به بالفعل در مي آورد . در ادامه به خمير فرصت تخمير و ورز آمدن داده ميشود فرآيندي که بسيار حياتي است در حقيقت خمير در چند نوبت ورز مي آيد تا آنچه ما بدان شهرت داريم توليد شود .

خمير به گلوله هاي کوچک تقسيم ، پهن و دوباره لوله می شود، سپس به روش پخت مخصوص به قرص های ناني با لايه سخت خارجي که سفيد و بافتي نرم دارد تبديل مي گردد . رطوبت قرص هاي نان در مدت هجده ساعت  به کمک هوا گرفته می شود و مهیای خرد شدن مي شود ، خشک کردن نان سبب يكپارچگي آن مي شود . در پايان پس از غربال شدن، تکه هاي براده مانند جدا و برشته مي شوند تا  محصول سبک ، پوک با بافتي ظريف و کمترين خاکه نان ايجاد شود .

 

درباره پانکو

پانکو، این نوع آرد سوخاری از ژاپن منشا می‌گیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید می شود. ویژگی اصلی پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوق‌العاده آن است.

پانکو از ترکيب ويژه اي از آرد با پروتئين بالا و ساير مواد اوليه با کيفيت ساخته شده است و شرکت آفتاب تجارت نگین به دنبال کسب بالاترین رضايت مصرف کننده مي باشد. شرکت آفتاب تجارت نگین (مالک برند پانکو در ایران) که از جمله شرکت های پیشرو در صنایع غذایی ایران می باشد، در امر واردات و تولید انواع پودر پودر سوخاری پانکو و آرد تمپورا درحال حاضر مشغول به فعالیت است.

مهمترین ویژگی ای که پانکو را از سایر آردهای سوخاری منحصر به فرد می کند، روش های سنتی پخت، خشک کردن و آسیاب کردن پانکو است. ویژگی های اصلی پانکو به سبک ژاپنی، سبُک و ترد بودن آن است. این سبک پخت باعث می شود که مواد غذایی بافت ترد و سبک داشته باشند که روغن کمتری نیز جذب کرده و وعده غذایی سالم تری ارائه می کند.

پانکو را امتحان کنید و تفاوت کیفیت را احساس کنید و بچشید .

پودر سوخاري پانکو توسط به روزترين دستگاه هاي مدرن دنيا توليد مي شود؛ با يک بار پخت رنگ آرد سوخاري روشن مي شود؛ و پس از سرخ شدن در روغن، پودر و آرد سوخاري رنگ طلائي زيبايي به خود مي گيرد؛ در عين حال به خاطر آنکه هيچگونه پوسته نان و يا سوختگي نان در اين محصول نيست، پس از سرخ شدن در روغن، کاملا يک دست باقي خواهد ماند.

 بافت متخلخل و حجيم اين محصول موجب جذب کمتر چربي مي شود و در نتيجه نسبت به نمونه هاي مشابه سالمتر است. هم شکل بودن دانه هاي آرد سوخاري مزيت ويژه اي است که حالت ترد و پفکي يکدست و زيبايي را به غذاي سوخاري شما مي دهد.دو نوع پانکو وجود دارد يکي ساخته شده از نان سفيد بدون سبوس و ديگري پانکوي قهوه‌ای که از کل نان ساخته می شود.

پانکو نوعی از پودرسوخاری پرک شده است و معمولاً در آشپزی آسیایی استفاده می شود، هرچند در آشپزی غربی هم در دامنه وسیعی عمومی شده است. چیزی که آن را از دیگر پودر و آرد سوخاری‌ها متمایز می‌کند، بافت و نوع تهیه آن است.

پانکو یکی از طعم دهنده های پر طرفدار است و در خوراکی هایی مثل میگو و مرغ طعم بسیار خوبی ایجاد می کند. پودر و آرد سوخاری پانکو علاوه بر ترد کردن مواد غذایی، طعم لذت بخشی به آن‌ها می‌دهد. پانکو انتخاب خوبی برای یک آشپزی سالم با ارزش غذایی بالا است .

 پودر سوخاری را می‌توان برای تردتر کردن شامی، کتلت، کوکو و فلافل استفاده کرد که طعم آن را نیز، لذیذتر می‌کند. این پودر همچنین طوری تهیه شده که فاقد اسید‌های چرب ترانس است و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای جایگزین کردن انواع دیگر پودر و آرد سوخاری باشد.

ويژگي هاي متمایز پانکو

ترد ، سبک و پوک

دانه هاي بزرگ تر، شکل کريستالي با بافت پوک

26 ٪ حجم بيشتر نسبت به سایر پودرهای سوخاری و مقرون به صرفه بودن

توجه کنيد پودر و آرد سوخاري هاي ديگر غالباً بافتي سفت دارند، علاوه بر اين چون پودر و آرد سوخاري، کيلويي خريداري اما پيمانه اي مصرف مي شود ، حجم آن بسيار مهم است . پانكوي ما در هر 453 گرم تقريبا ۲۹ درصد بازده بهتري دارد يعني هشت پيمانه از پانکو هم وزن شش پيمانه از پودر سوخاري مشابه از دیگر برندها می باشد و به علت نوع پخت در زمان سرخ کردن روغن کمتري را به خود جذب نموده و براي سلامتي مفيد تر و از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه تر مي باشد

 

موارد استفاده پانکو در مواد غذایی

پانکو به عنوان پوشش دهنده

  • ماهي، ميگو، بوقلمون ، مرغ و گوشت قرمز
  • پنير چوبي
  • سبزيجات مانند کدو ، حلقه هاي پياز و ...
  • بستني سرخ شده
  • اسلايس ميوه جات سوخاري
  • مک و پنير

پانکو به عنوان دسر

  • چيپس ميوه و کوکي ها
  • جايگزين بلغور جو دوسر
  • اضافه کردن به خمير کوکي و کيک
  • موز سرخ شده
  • بستني سرخ شده

پانکو به عنوان حجم دهنده

  • انواع گراتن
  • همبرگر
  • روي لازانيا
  • خمير پيتزا
  • سوسيس خانگي

غذايتان را با پانکو متفاوت کنيد .

مک اند چیز نمونه اي از تاثير بافت پانکو روي تغيير طعم کلي غذاست. ترکيب بافت نرم با بافت ترد مک اند چیز عالي است و هنگام چشيدن، اين تضاد بسيار دلچسب است. در بستني سوخاري نيز اين ترکيب متضاد، فوق العاده است .

راهي آسان براي تجربه طعمي بهتر و متفاوت اين است که پانکو را با آن بافت ترد و پوک اش به مواد غذايي نرم اضافه کنيد. ترکيب پانکو با مواد غذايي نرم بدون تغيير طعم، کليد تفاوت بي نظير ظرف غذای شماست .