Sidebar Menu

Image
Image
Super Light Japanese Panko
Image

پودر و آرد سوخاری اسپایسی پانکو

طعم تند و اسپایسی پانکو مخصوص علاقه مندان به غذاهای تند است که در هر منوی غذایی قابل استفاده است. میگوی سوخاری ، فیله مرغ سوخاری ، ماهی سوخاری ، حلقه های پیاز سوخاری ، قارچ سوخاری ، ... لیست غذاهایی که در تولید آن از پانکو استفاده می‌شود بی پایان است و به خلاقیت افراد بازمی گردد.

طعم بی نظیر پانکو در مقایسه با پودر سوخاری های دیگر که در غذاهای آسیایی استفاده می شود و بافتی سفت دارند، بسیار با کیفیت تر است. علاوه بر این چون پودرسوخاری، کیلویی خریداری می شود اما پیمانه‌ای مصرف می شود ، حجم آن بسیار مهم است، پس با توجه به اینکه پودر سوخاری پانکو در هر 453 گرم تقریبا 29 درصد بازده بهتری دارد یعنی هشت پیمانه در برابر شش پیمانه‌ای که از هر گرم آرد سوخاری دیگری به دست می‌آید و به علت نوع پخت در زمان سرخ کردن روغن کمتری را  به خود جذب نموده ، برای سلامتی مفید‌تر و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است.