پانکو واقعی
شرکت آفتاب تجارت نگین انواع پودر و آرد سوخاری پانکو و آرد تمپورا را تهیه می کند. مهمترین چیزی که پانکو را از سایر پودر و آردهای سوخاری منحصر به فرد می کند، روش های سنتی پخت، خشک کردن و آسیاب کردن پانکو است. ویژگی های اصلی پانکو به سبک ژاپنی سبک و ترد بودن آن است. این ویژگی ها باعث می شود که مواد غذایی مختلف بافت ترد و سبک داشته باشند که روغن کمتری نیز جذب کرده و وعده غذایی سالم تری ارائه می کند
پانکو را امتحان کنید و تفاوت کیفیت را احساس کنید و بچشید.

نوشته قرمز رنگ به صورت عمودی روی بسته بندی های پانکو به زبان ژاپنی و به معنی پانکو می باشد، تنها نماینده انحصاری پانکو، شرکت آفتاب تجارت نگین، علامت تجاری پانکو را به زبانهای فارسی، انگلیسی و ژاپنی طبق بسته بندی در کشور ایران به ثبت رسانده است که متاسفانه توسط برخی از تولید کنندگانی که از این موضوع اطلاع ندارند مورد سوء استفاده قرار گرفته و روی بسته بندی های خود درج میکنند، بدیهی است که این موارد مورد پیگیری قرار خواهند گرفت و اقدامات قانونی در مورد آنها انجام می گیرد.

ضمناً برای اطمینان و اطلاع بیشتر مشتریان عزیز، شماره ها و آدرسهای مختلف شرکت بر روی بسته بندی کالا درج شده است.

شماره تماس: ۷۵۲۳۵-۰۲۱ و ۰۹۱۲۱۲۳۳۹۶۳

 

محصولات پانکو در ايران
پودر و آرد سوخاری پانکو سفید Panko Bread Crumb - Spicy
پودر و آرد سوخاری پانکو اسپایسی Panko Bread Crumb - Paprika
آرد سوخاری پانکو با طعم پاپریکا Panko - Tempura flour
آرد تمپورا

پانکوي سفيد

موجود در بسته هاي ۲۰۰ گرمي و ۱ کیلوگرمي

پانکوي اسپايسي

موجود در بسته هاي ۲۰۰ گرمي و ۱ کیلوگرمي

پانکوي پاپريکا

موجود در بسته هاي ۲۰۰ گرمي و ۱ کیلوگرمي

آرد تمپورا

موجود در بسته هاي ۵۰۰ گرمی

 

بسته بندي هاي پانکو

 

پانکو سفيد - بسته ۱ کيلوگرمي

پانکو سفيد - بسته ۲۰۰ گرمي

 

پانکو اسپايسی - بسته ۱ کيلوگرمي

پانکو اسپايسی - بسته ۲۰۰ گرمي

Halal CertificateISO 22000HACCP Certificate

Halal CertificateISO 22000HACCP Certificate

 

 

پانکو پاپريکا - بسته ۱ کيلوگرمي

پانکو پاپريکا - بسته ۲۰۰ گرمي

 

آرد تمپورا - بسته ۵۰۰ گرمي

Halal CertificateISO 22000HACCP Certificate

Halal CertificateISO 22000HACCP Certificate

 

پانکو نوعی از پودر و آرد سوخاری پرک شده است. معمولاً در آشپزی آسیایی استفاده می شود، هرچند در آشپزی غربی هم در دامنه وسیعی عمومی شده است. چیزی که آن را از دیگر پودر و آرد سوخاری‌ها متمایز می‌کند، بافت آن و نوع طبخی است که در آن استفاده می شود.
پانکو یکی از طعم دهنده های پر طرفدار است و در خوراکی هایی مثل میگو و مرغ طعم بسیار خوبی ایجاد می کند. پودر و آرد سوخاری پانکو علاوه بر ترد کردن مواد غذایی، طعم لذت بخشی به آن‌ها می‌دهد. پانکو انتخاب خوبی برای یک آشپزی سالم با ارزش غذایی بالا است .
 پودر و آرد سوخاری را می‌توان برای تردتر کردن شامی، کتلت، کوکو و فلافل استفاده کرد که طعم آن را نیز، لذیذتر می‌کند. این پودر و آرد همچنین طوری تهیه شده که فاقد اسید‌های چرب ترانس است و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای جایگزین کردن انواع دیگر پودر و آرد سوخاری باشد.
پانکو، این نوع آرد سوخاری از ژاپن منشا می‌گیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید می شود. ویژگی اصلی پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوق‌العاده آن است.


پودر و آرد سوخاری سفید پانکو
پودر و آرد سوخاری سفید پانکو بدون افزودنی های دیگر و تنها در یک پروسه مشخص تبدیل به پودر و آرد سوخاری شده است و برای افرادی که می خواهند از همه نظر غذایی سالم تهیه کنند بسیار مناسب است. ظاهر مناسبی که پانکو به مواد غذایی می بخشد در کنار طعم منحصر به فرد آن ترکیبی بسیار هیجان انگیز و در عین حال بدون هیچ گونه آسیب به سلامتی است.
یکی دیگر از مزیت‌های پودر و آرد سوخاری سفید پانکو تردی و سبکی آن است. این پودر و آرد به راحتی جایگزینی مناسب در مقایسه با غذاهای سوخاری بسیار چرب رستوران‌ها است . با توجه به علاقه کودکان به انواع غداهای سوخاری شده ، بدغذاترین بچه‌ها را نیز راضی می کند.


پودر و آرد سوخاری اسپایسی پانکو
طعم تند و اسپایسی پانکو مخصوص علاقه مندان به غذاهای تند است که در هر منوی غذایی قابل استفاده است. میگوی سوخاری ، فیله مرغ سوخاری ، ماهی سوخاری ، حلقه های پیاز سوخاری ، قارچ سوخاری ، ... لیست غذاهایی که در تولید آن از پانکو استفاده می‌شود بی پایان است و به خلاقیت افراد بازمی گردد.
طعم بی نظیر پانکو در مقایسه با پودر و آرد سوخاری های دیگر که در غذاهای آسیایی استفاده می شود و بافتی سفت دارند، بسیار با کیفیت تر است. علاوه بر این چون پودر و آرد سوخاری، کیلویی خریداری می شود اما پیمانه‌ای مصرف می شود ، حجم آن بسیار مهم است، پس با توجه به اینکه پودر و آرد سوخاری پانکو در هر 453 گرم تقریبا 29 درصد بازده بهتری دارد یعنی هشت پیمانه در برابر شش پیمانه‌ای که از هر گرم آرد سوخاری دیگری به دست می‌آید و به علت نوع پخت در زمان سرخ کردن روغن کمتری را  به خود جذب نموده ، برای سلامتی مفید‌تر و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است.

پودر و آرد سوخاری پاپریکا پانکو
پودر و آرد سوخاری پانکو با طعم پاپریکا یک طعم دهنده مناسب برای انواع خوراکی ‌هایی است که قابلیت سوخاری دارند. بافت پانکو آن را برای غذاهای سرخ کردنی فوق العاده ویژه ساخته است زیرا مقدار روغن کمتری نسبت به پودر و آرد سوخاری ها جذب می کند و غذا را ترد نگه می دارد. پودر و آرد سوخاری پانکو به عنوان بافت رویی ترد غذاها بکار می رود.
  پودر و آرد سوخاری پانکو با طعم پاپریکا برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
پایریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

آرد بنیه یا تمپورا
آرد بنیه یا تمپورا مخصوص پفکی کردن مرغ ، ماهی ، میگو ، سبزیجات و ... می باشد. تمپورا تنها با مخلوط شدن آب سرد و بدون نیاز به هیچ افزودنی دیگر غذاهای شما را پفکی می کند.
تمپورا یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار می‌آید. برای چاشنی آن معمولا از سس سویا استفاده می‌شود.

 

ويژگي هاي پانکو
ترد ، سبک و پوک
دانه هاي بزرگ تر، شکل کريستالي با بافت پوک
26
٪ حجم بيشتر نسبت به ساير رقبا

استفاده از روش هاي سنتي ژاپني براي تهيه پانکو
پانکو از ترکيب ويژه اي از آرد با پروتئين بالا و ساير مواد اوليه با کيفيت ساخته شده است. شرکت به دنبال کسب رضايت 100% مشتري مي باشد.پانکو را امتحان کنيد و تفاوت را تجربه کنيد .

پانکو را مي توان در بسياري از آيتم هاي منو استفاده کرد .
پانکو به عنوان پوشش دهنده
  ماهي، ميگو، بوقلمون ، مرغ و گوشت قرمز
  پنير چوبي
سبزيجات مانند کدو ، حلقه هاي پياز و ...
بستني سرخ شده
اسلايس ميوه جات سوخاري
مک و پنير

 

پانکو به عنوان دسر
چيپس ميوه و کوکي ها
جايگزين بلغور جو دوسر
اضافه کردن به خمير کوکي و کيک
موز سرخ شده
بستني سرخ شده

پانکو به عنوان حجم دهنده
انواع گراتن
همبرگر
روي لازانيا
خمير  پيتزا
سوسيس خانگي

 

غذايتان را با پانکو متفاوت کنيد .
غذای مک اند چیز نمونه اي از تاثير بافت پانکو روي تغيير طعم کلي غذاست. ترکيب بافت نرم با بافت ترد مک اند چیز عالي است و هنگام چشيدن، اين تضاد بسيار دلچسب است. در بستني سوخاري نيز اين ترکيب متضاد، فوق العاده است .
راهي آسان براي تجربه طعمي بهتر اين است که پانکو را با آن بافت ترد و پوک اش به مواد غذايي نرم اضافه کنيد. ترکيب پانکو با مواد غذايي نرم بدون تغيير طعم، کليد تفاوت بي نظير ظرف غذای شماست .
همه ي پانکوها مثل هم نيستند .
تمام سرآشپزهاي حرفه اي و توزيع کنندگان مواد غذايي را دعوت ميکنيم تا نمونه رايگان پانکو را امتحان کنند تا با جايگزيني پانکو با پودر و آرد سوخاري فعلي شان، خود و مشتريانشان تفاوت را به طور ملموس احساس نمايند .
ما تضمين مي کنيم :
طعمي ترد و سبک
ماندگاري طولاني تر تردي غذا

 

طرز تهيه غذا با پودر و آرد سوخاری و آرد تمپوراي پانکو

Recipe - Crispy
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران
Recipe - Mushroom cheese
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران Recipe - Panko Bread Crumbs
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران Recipe - Panko Bread Crumbs
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران Recipe - Tempura
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران Recipe - Panko Bread Crumbs
دستور تهیه غذا با پودر سوخاری پانکو - شرکت آفتاب تجارت نگین - نماینده انحصاری پخش محصولات پانکو در ایران

بيشتر درباره پانکو

 

شرکت افتاب تجارت نگين

شرکت پانکو

پخش کننده انحصاري پودر و آرد سوخاري پانکو، انواع مختلف سس هاي تايگر، روغن زيتون کاستا، ادويه هاي نچرال و زعفران

Back to top