قارچ پنیری با پانکو

0001

قارچ پنيري

 

 

 

پانکو غذای ایتالیایی معروف مناسب برای افراد رژیمی

0002

پانکو غذاي ايتاليايي معروف مناسب براي افراد رژيمي

 

 

پانکو غذای ایتالیایی معروف

0003

پانکو غذاي ايتاليايي معروف

 

 

مرغ سوخاری پنیری با پانکو

0004

مرغ سوخاري پنيري

       

 

میگو سوخاری با پانکو

0005

ميگو سوخاري

 

 

 

پاپکورن چیکن با پانکو

0006

پاپکورن چيکن

 

 

کروکت مرغ کریسپی با پانکو

0007

کروکت مرغ کريسپي

 

 

تمپورا سبزیجات با پانکو

0008

تمپورا سبزيجات

       

PAGE: 1

 

پیشنهادهای سرآشپز برای سوخاری کردن سبزیجات :
در میان مواد غذایی‌ای که به شکل سوخاری تهیه می‌شوند، انواع گوشت‌های سفید و سبزی‌ها رایج‌ترین‌ها محسوب می‌شوند. البته سوخاری کردن به ۲ صورت پف‌کرده و پف نکرده است که در نوع اول، خمیر بنیه(تمپورا) و در نوع دوم فقط آرد سفید و آرد سوخاری استفاده می‌شود، اما برای سوخاری کردن سبزی‌ها باید به نکته‌هایی توجه کرد :
۱ سبزی‌هایی که برای سوخاری کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید از پیش پخته شده باشند یا به صورت آب‌پز یا به صورت بخارپز و تنها سبزی‌ای که لزومی به پخت آن نیست، پیازچه است زیرا بافت لطیفی دارد و در اثر حرارت دیدن به سرعت له می‌شود .
۲ پیش از سوخاری کردن هویج‌ها، بهتر است آن‌ها را با کمی عسل و آب‌لیموی تازه بخارپز کنید و پس از نرم شدن، آن‌ها را به صورت سوخاری درآورید .
۳ وقت پختن گل کلم‌هایی که برائ سوخاری مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید به اندازه باشد. برای امتحان این موضوع می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید به این ترتیب که وقتی خلال دندان را به ساقه یکی از تکه‌های گل‌ کلم وارد می‌کنید، تا نیمه فرو رود و دیگر داخل نشود. در این حالت اگر گل کلم‌ها را سوخاری کنید، بافت خود را هنگام سرخ شدن حفظ خواهند کرد .
۴ برای آنکه قارچ‌ها هنگام سوخاری شدن آب نیندازند، بهتر است برائ اطمینان بیشتر ۱۵ دقیقه آن‌ها را در آب جوش بیندازید و سپس برای سوخاری کردن استفاده کنید .
۵ حتماً برای سوخاری کردن سبزی‌ها از آرد سوخاری پودر و آردی با دانه‌های ریز یا از نان فانتزی‌ای که از پیش خشک کرده و به صورت پودر و آرد درآورده‌اید استفاده کنید. بهتر است آرد سوخاری پودر و آردی را نیز یک بار الک کنید زیرا هرچه دانه‌های آرد سوخاری یکدست‌تر و ریزتر باشد، حاصل کار بهتر خواهد بود .
۶ برای اینکه سبزی‌های سوخاری شده حالت چرب و روغنی پیدا نکنند، بهتر است بعد از سرخ کردن، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای یک‌بار مصرف قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود .
۷ هنگام سرخ کردن سبزی‌ها، حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید، یعنی روی بسته‌بندی روغن مصرفی، عبارت مخصوص سرخ کردن درج شده باشد .
اگر لاغر می باشید:
در کنار سبزی‌های سوخاری شده، یک تکه ۶۰ گرمی سینه مرغ نیز قرار دهید و همراه آن چند عدد خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده نیز میل کنید تا انرژی دریافتیتان افزایش پیدا کند. بهتر است این غذا را با یک لیوان دوغ معمولی یا کفیر میل کنید تا وعده غذایی‌تان مغذی‌تر شود .
اگر فشارخون دارید:
مصرف پیازچه به تنظیم فشارخون کمک می‌کند. البته برائ افزایش قدرت سیرکنندگی وعده غذایی بهتر است آن را همراه یک عدد سیب‌زمینی تنوری شده بخورید. در ضمن، بهتر است که یک لیوان آب پرتقال تازه یا شربت آب‌لیمو را نیز با آن‌ها همراه کنید تا خوردن این غذا به تنظیم فشارخونتان کمک کند .
اگر یبوست دارید:
علاوه بر سبزی‌های یاد شده می‌توانید کلم بروکلی را هم به صورت سوخاری شده درآورید. برائ تهیه کلم بروکلی سوخاری، بهتر است ابتدا کلم‌ها را ۴ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آن‌ها را آبکش و بعد برائ سوخاری کردن استفاده کنید. به این ترتیب با خوردن بروکلی‌های سوخاری شده، فیبر بیشتری را دریافت خواهید کرد که به کاهش شدت یبوستتان کمک می‌کند .
منبع : هفته نامه سلامت

Back to top