Pea Kookoo with GP Saffron - Recipe
طرز تهیه کوکوی نخد با استفاده از زعفران جی پی

 

Cheese Mushroom

Meals: 2 person | Preparation: 15 min | Cooking time: 15min | Recovery: 10 min | Level: Moderate

 

Ingredients

Chicken breast (witout skin and bones): 2

Salt and black pepper (grinded): Sufficinet amount



کلاهک قارچ دکمه اي (نسبتاً بزرگ): ۲۰ دد
پنير چدار يا گودا (رنده شده):‌۱۵۰ گرم
آرد نول (الک شده): ۱ پيمانه
تخم مرغ (همزده شده): ۲ عدد
پودر سوخاري: ۱ پيمانه
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

روش تهيه
۱- سينه هاي مرغ را روي تخته آشپزخانه قرار دهيد و آنها را برش افقي دهيد تا سينه هاي مرغ نازک شوند، سپس آنها را به مقداري نمک و فلفل سياه آغشته کنيد تا مزه دار شوند.
۲- کلاهک هاي قارچ را با پنير پُر کنيد. از سينه هاي مرغ برش هايي به اندازه کلاهک هاي قارچ برش دهيد و آنها را روي پنير ها قرار دهيد.
۳- قارچ ها را ابتدا داخل ظرفي حاوي ارد بلغلتانيد، سپس آنها را به تخم مرغ آغشته کنيد و در آخر، در پودر سوخاري بغلتانيد. قارچ ها را در قابلمه اي حاوي روغن داغ، روي حرارت ملايم سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند، سپس آنها را به وسيله کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و به مدت ۱۰ دقيقه روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. قارچ هاي پنيري را در ظرف مورد نظر بچينيد و سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا