Pea Kookoo with GP Saffron - Recipe
طرز تهیه کوکوی نخد با استفاده از زعفران جی پی

 

پانکو غذاي ايتاليايي معروف مناسب براي افراد رژيمي
وعده : چهار نفر / آماده سازی: ۱۰ دقيقه / دمای پخت: ۴۵۰ درجه فارنهايت (۲۳۲ درجه سانتيگراد) به مدت ۲۵ دقيقه

مواد لازم
سه سفيده تخم مرغ
۱ قاشق سوپ خوري سس خردل
يک فنجان پودر سوخاري پانکو
۱/۴ فنجان پنير پارمزان کم چرب
۴ قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان
۳/۴ فنجان سس سرکه و نمک گرم .
سالاد کلم فرانسوي به دلخواه

روش تهيه
۱- فر را روي درجه ي 450 گرم کرده و روي سيني نچسب فر روغن اسپري کنيد
۲- سفیده تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفي با عمق کم پهن کنيد. در ظرف ديگري پنير و خرده نانها را مخلط کرده و مخلوط حاصل را در ظرف ديگري پهن کنيد
۳- مرغها را در ظرف خرده نان و پنير بغلتانيد سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببريد و بغلتانيد و روي سيني فر قرار دهيد
۴- در دماي 450 درجه به مدت پانزده دقيقه در فر قرار دهيد. اگر ‌مي‌خواهيد روي آنها طلايي شود 1 دقيقه بيشتر بگذاريد در فر بماند
۵- غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنيد ‌مي‌توانيد براي تزئين از سالاد کلم هم استفاده کنيد

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا