طرز تهیه پانکو - غذای معروف ایتالیایی

پانکو غذاي ايتاليايي معروف

مواد لازم
فيله مرغ : ۸ عدد
سفيده تخم مرغ : ۳ عدد
اسفناج خرد شده و پخته : ۲۰۰ گرم
روغن زيتون : ۳ قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده و جعفري : يک پيمانه
پودر سوخاري پانکو : يک پيمانه
پنير پيتزا کم چرب : يک پيمانه
آرد سفيد : يک پيمانه

روش تهيه
براي تهيه پانکو ابتدا فيله هاي مرغ را درون کيسه نايلوني مناسبي قرار دهيد و با کمک وردنه روي فيله ها بکشيد تا مقداري باز شوند توجه داشته باشيد که فيله ها نبايد پاره شوند سپس يکي از فيله ها را برداريد و روي فيله مقداري پنير پيتزا بگذاريد سپس روي پنير را اسفناج قرار دهيد و به ترتيب جعفري و پيازچه هاي خرد شده را روي فيله مرغ قرار دهيد و دوباره مقداري پنير پيتزا روي همه مواد بگذاريد و يک فيله مرغ را روي مواد مياني قرار دهيد و لبه هاي فيله ها را به يکديگر فشار دهيد و با کمک وردنه روي فيله ها را صاف کنيد تا به يکديگر بچسبند .
در مرحله بعدي طرز تهيه پانکو ايتاليايي، فيله هاي آماده شده را درون پودر سوخاري بغلطانيد و با کمک دست همه قسمت فيله ها را پودر سوخاري بزنيد و با کمک دست فيله ها را شکل دهيد تا باز نشوند سپس سفيده هاي تخم مرغ را درون ظرف مناسبي بريزيد و با کمک همزن سفيده هاي تخم مرغ را هم بزنيد مي توانيد به سفيده تخم مرغ زده شده مقداري سس کچاپ نيز اضافه کنيد سپس مخلوط سفيده و سس را دوباره هم بزنيد. در اين مرحله از دستور پخت پانکو فيله هاي مرغ را درون مخلوط سس و سفيده تخم مرغ بزنيد و همه قسمت فيله ها را تخم مرغي کنيد .

منبع: