مرغ سوخاري پنيري

مواد لازم

مواد لازم سينه مرغ بدون استخوان: ۹۰۰ گرم
پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه (۵۰ گرم)
پودر سوخاري پانکو: ۱۲۰ گرم
پاپريکاي دودي: يک قاشق چايخوري (۲ گرم)
پودر سير: يک قاشق چايخوري (۳گرم)
جعفري خشک: يک قاشق غذاخوري
روغن گياهي مايع: يک قاشق غذاخوري
آرد سفيد معمولي: يک پيمانه (۱۲۵ گرم)
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه
در يک کاسه پودر سوخاري پانکو و پنير پارمزان رنده‌شده، پاپريکاي دودي، پودر سير، جعفري خشک‌شده، نمک و فلفل سياه آسياب‌شده را بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد .
سينه مرغ را چهار سانتي خرد و با کمي نمک و فلفل سياه آسياب‌شده مزه‌دار کنيد .
در يک کاسه آرد سفيد را بريزيد و تکه‌هاي مرغ را در آن بغلتانيد و کنار بگذاريد .

تخم‌مرغ‌ها را در يک ظرف ديگر بشکنيد و با روغن مايع گياهي مخلوط کنيد. در اين مرحله، تخم‌مرغ‌ها را روي تکه‌هاي مرغ بريزيد و کاملاً با آن مخلوط کنيد. حالا تکه‌هاي مرغ را که با آرد و تخم‌مرغ آغشته شده‌اند، در مخلوط پودر سوخاري و پنيري بغلتانيد .
کف سيني فر، کاغذ روغني پهن کنيد يا کمي آن را چرب کنيد. تکه‌هاي مرغ را روي آن بچينيد و به مدت ۲۵ دقيقه در فري که با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم شده است، بگذاريد. وقتي تکه‌هاي مرغ قهوه‌اي طلايي شدند، مرغ سوخاري پنيري شما آماده است. اين مرغ لذيذ را مي‌توانيد با سس کچاپ و انواع سس‌هاي ديگر نوش جان کنيد.

منبع: