طرز تهیه سالاد تخم مرغ و بیکن

 

سالاد تخم مرغ و بيکن
آماده سازي: ۱۵ دقيقه | سطح: آسان

مواد لازم:
بيکن (مکعبي خرد شده): ۶ تا ۸ عدد
روغن زيتون:‌ ۶ قاشق سوپ خوري
پودر سوخاري:‌۱ پيمانه
سالاد سبز*: ۲ پيمانه
تخم مرغ (آب پز و ۴ قا شده):‌ ۶ عدد
زيتون سياه: ۱۲ عدد
سرکه سفيد:‌ ۲ قاشق سوپ خوري
دانه خردل: ۱ قاشق سوپ خوري
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
*سبزيجات شامل:‌کاهو، اسفناج و ريحان

طرز تهيه:
۱- بيکن را در تابه اي حاوي يک قاشق سوپ خوري روغن زيتون داغ، روي حرارت ملايم به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد تا تُرد شود، سپس آن را از تابه خارج کنيد و کنار بگذاريد.
۲- پودر سوخاري را در همان تابه بريزيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس تابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.
۳- سالاد سبز را در ظرفي ريخته، سپس تخم مرغ، زيتون و بيکن را روي آن بريزيد و هم بزنيد.
۴- سرکه سفيد را همراه دانه خردل، بقيه روغن زيتون، مقدار نمک و فلفل سياه در ظرفي ريخته و با همزن دستي هم بزنيد، سپس آن را روي سالاد بريزيد. در آخر، پودر سوخاري را روي آن ريخته و سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۴