طرز تهیه سالاد تخم مرغ و بیکن

 

میگو سوخاری
تعداد: ۲ نفر | آماده سازه: ۱۰ دقیقه | استراحت: ۳۰ دقیقه | پخت: ۱۵ دقیقه | سطح: متوسط

 

مواد لازم:
زعفران: یک قاشق سوپ خوری

زردچوبه (پودر شده): ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

میگو (پاک شده): ۱۲ عدد

آب لیمو ترش تازه: ۱/۴ پیمانه

آرد گندم (الک شده): ۱ پیمانه

سفیده تخم مرغ (همزده شده): ۳ عدد

پودر سوخاری پانکو: ۱۵۰ گرم

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 

طرز تهيه:
۱- زعفران را همراه زردچوبه، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزی و هم بزنید، سپس میگوها را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا میگو کاملاً مزه دار شود. پس از این مدت،‌آب لیموترش تازه را به آن بیافزایید و هم بزنید.

۲- میگوها را در ظرفی حاوی آرد بلغتانید، سپس به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و در آخر، در ظرفی حاوی پودر سوخاری پانکو بلغتانید

۳- میگوها را به قابله ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، سپس آن ها را به وسیه کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی میگوها گرفته شود. میگوهای سوخاری را همراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۹