طرز تهیه سالاد تخم مرغ و بیکن

 

کوکوی سیب‌زمینی سوخاری
تعداد: 4 نفر/ زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه/ زمان پخت: 40 دقیقه/ سطح: آسان

مواد لازم
تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) / 6 عدد  
سیب‌زمینی (آب‌پز و رنده‌شده) / 4 عدد (680 گ)
زردچوبه (پودرشده) / 1 ق.چ (3 گ)
رازیانه (پودرشده) / 2/1 ق.چ (5/1 گ)
بیکینگ‌پودر / 2/1 ق.چ (5/1 گ)
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) / ب.م.ل
پودر سوخاری: 2 پ
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) / ب.م.ل

روش تهیه
1. زرده‌های تخم‌مرغ‌ را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کرم‌رنگ شود.
2. در ظرفی سیب‌زمینی، زردچوبه، رازیانه، بیکینگ‌پودر، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، سپس آن را به زرده تخم‌مرغ‌ بیافزایید و کاملاً مخلوط کنید.
3. سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرید، سپس آن را به‌آرامی به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید.
4. کفِ دست را با مقداری روغن مایع، چرب کنید. از مایه آماده‌شده به اندازه نارنگی بردارید و در دست به‌شکل گرد فرم دهید و کمی آن را پهن کنید.
5. کوکوها را در ظرفی حاوی پودر سوخاری بغلتانید، سپس آن‌ها را در تابه‌ای حاوی روغنِ داغ از هر دو طرف، روی حرارت ملایم سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنِ اضافی آن‌ها گرفته شود. كوكوي سيب‌زميني سوخاري را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره