Sidebar Menu

تعداد: 20 عدد/ آماده‌سازی: 15 دقیقه/ استراحت: 45 دقیقه/ پخت: 15 دقیقه/ سطح: متوسط

مواد لازم

گوشت گوساله (چرخ‌کرده): 250 گرم

پودر سوخاری: به مقدار لازم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم

اورگانو (پودرشده): 2/1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا (پودرشده): 2/1 قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه (رنده‌شده): 1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر: 2/1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: 3 عدد

خلال بادام: 100 گرم

آرد نول: 3 قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم

بازوی سوخاری

روش تهيه

  1. گوشت را با 4 قاشق سوپ‌خوري پودر سوخاري و مقداري نمک ورز دهید، سپس اورگانو، پاپريکا، رنده پوست ليموترش، زنجبيل، پودر سير و مقداري فلفل سياه را ‌همراه يک عدد تخم‌مرغ به آن اضافه کنيد و مجدداً ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند. کف دست را با مقداري آب مرطوب و مخلوط را به 20 قسمت مساوي تقسيم کنيد. مخلوط گوشت را به شکل گلوله فُرم دهيد. توپک‌ها را در ظرفي بچينيد و به‌مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.
  2. خلال بادام را در غذاساز بريزيد و هم بزنید تا يکدست شود، سپس مقداری پودر سوخاري به آن بیافزایید و هم بزنید. مخلوط را در ظرفي بریزید و کنار بگذاريد.
  3. تخم‌مرغ باقي‌مانده را همراه مقداري نمک و فلفل سياه در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنيد تا یکدست شود.3 قاشق سوپ‌خوري آرد را به آن بیافزایید و هم بزنید. کوفته‌ها را از يخچال خارج کرده، ابتدا آن‌ها را به آرد، سپس به بقیه تخم‌مرغ آغشته کنيد و در مرحله آخر، در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد.
  4. کوفته‌ها را در قابلمه‌اي حاوي روغنِ ‌داغ فراوان سرخ كنيد، سپس آن‌ها را به‌وسيله كفگير سوراخ‌دار از قابلمه خارج كرده و روي حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها به‌مدت 15 دقيقه گرفته شود. توپک‌هاي سوخاري را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه سس دلخواه سرو کنيد.