Sidebar Menu

مواد لازم

سفيده تخممرغ ١ عدد

سس خردل ١ قاشق چاي‌خوري

پنير پارمزان رنده‌شده ٢ قاشق سوپ‌خوری

آرد پانكو به مقدار لازم

سينه مرغ بدون پوست ١ عدد

سس سركه ٢ قاشق سوپ‌خوری

بازوی سوخاری

روش تهيه

فر را با دمای ٣٥٠ درجه سانتی‌گراد گرم كرده و روي سيني نچسب فر روغن اسپري كنيد.

سفيده تخم‌مرغ را به همراه سس خردل در ظرفي با عمق كم بریزید و در ظرفي ديگر مخلوط پنير و آرد پانكو را بریزید.

سينه مرغ را ابتدا در مخلوط سفيده و بعد پنير و آرد پانكو بغلتانيد و سپس در سيني فر قرار دهيد.

سینه مرغ را به مدت ٢٠ دقيقه در فر قرار دهيد تا زماني كه روي آن طلايي شود، در پایان همراه سس سرکه یا هر سس آماده دیگر سرو کنید. اين غذا را مي‌توانيد همراه سالاد سرو نمایيد.