Sidebar Menu

مواد لازم

سینه مرغ 150 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب لیموی تازه 1 عدد لیمو

ژامبون گوشت 70 گرم

مواد پودر مخصوص:

بیسکوییت ترد 2 بسته

پودر کاری 1 قاشق سوپ‌خوری

قرص سوپ مرغ 1 عدد

پودر سیر 1 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه 2 قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری

پودر پانکو 1 پیمانه

چیکن کریسپی

روش تهيه

سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل و آب لیمو مزه‌دار کنید، سپس در پودر مخصوص زده و سرخ نمایید. در پایان به صورت پرسی یا در نان ساندویچی با ژامبون سرو نمایید.

طرز تهیه پودر مخصوص:

تمام مواد (به جز پودر پانکو) را در مخلوط‌کن ریخته و کاملاً پودر کنید و در پایان پودر پانکو را اضافه کنید.