Sidebar Menu

پاستای میت‌ بال با پانکو

تاریخ انتشار :

اشتـــراک گـــذاری مطلب

پاستای میت‌ بال با پانکو


نویسنده : پانکو

تاریخ انتشار : 24-08-2021

پاستای میت‌بال با پانکو
پاستای میت‌بال با پانکو

پاستای میت‌ بال با پانکو

کارشناس: شهرزاد رحیمی

مواد لازم:

کنسرو گوجه‌فرنگی 2 قوطی

پانکو یک‌چهارم پیمانه

پنیر پارمزان 1 قاشق سوپ‌خوری

اورگانو یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر سیر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پرک فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

نمک یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ 1 عدد

خامه 5 قاشق سوپ‌خوری

گوشت چرخ‌کرده 500 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز متوسط، نگینی‌خردشده 1 عدد

سیر له‌شده 1 حبه

فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

پاپریکا 2 قاشق چای‌خوری

شکر 1 قاشق سوپ‌خوری

برگ ریحان درشت 4 عدد

پاستای کوتاه 350 گرم

طرز تهیه:

گوجه‌ها را پوره کرده و کنار بگذارید. در کاسه‌ای پانکو، پنیر، اورگانو، پودر سیر، فلفل قرمز و نمک را مخلوط کنید، سپس تخم‌مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید، گوشت را هم افزوده و مواد را با دست مخلوط کنید. از مایه آماده‌شده توپ‌های کوچکی جدا کرده و در دست کاملاً گرد کنید. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. میت‌بال‌ها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و گاهی بچرخانید تا همه جای آن به اندازه کافی حرارت ببیند و قهوه‌ای شود، سپس از تابه خارج کنید.

پیاز و سیر را در همان تابه سرخ کنید و اجازه دهید پیازها نرم و شفاف شوند، نمک و فلفل بزنید، رب را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن خارج شود، پاپریکا را افزوده و شکر، ریحان و پوره گوجه را در مواد بریزید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید بجوشد تا سس کمی غلیظ شود و طعم‌ها مخلوط شوند (حدود 20 دقیقه کافی است).

میت‌بال‌ها را داخل سس انداخته و دوباره حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید. پاستا را در قابلمه‌ای بزرگ حاوی آب در حال جوش که به آن روغن و نمک زده‌اید ریخته و پس از این که به حد کافی پخت آب‌کش نمایید و در سس آماده ریخته و مخلوط کنید. هنگام سرو کمی پنیر پارمزان روی پاستا بپاشید.

راستی! جهت دریافت ویدئو های رایگان حل مشکلات وردپرس، عضو پیج اینیستاگرام ما شوید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *