بادمجان و پارمزان  سوخاری

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
بادنجان قلمي: 6 عدد
آرد تمپورا پانکو مخلوط با نمك و فلفل: يك‌چهارم پيمانه
تخم‌مرغ: 3 عدد، زده شده
پرک سوخاري پانکو سفید: يك‌دوم پيمانه
پودر پنير پارمزان:  يك‌سوم پيمانه
روغن مايع: به ميزان لازم برای سرخ کردن

طرز تهيه:
بادنجان‌ها را به ضخامت 3 سانتي‌متر حلقه حلقه كنيد، سپس نمك زده و 30 دقيقه در آبكش قرار دهيد تا تلخ‌آب آن خارج شود. سپس شسته و خشك كنيد. حلقه‌هاي بادنجان را در آرد تمپورا پانکو بغلتانيد،‌ سپس در تخم‌مرغ زده و در مخلوط پودر سوخاري با برند پانکو  و پنير پارمزان بزنيد تا روي آن را بپوشاند.
روغن را در يك قابلمه كوچك داغ كرده و بادنجان‌ها را در آن سرخ كنيد تا روي آن كاملاً برشته شود. براي سرخ كردن بادنجان‌ها از شعله متوسط استفاده كنيد تا كاملاً‌ مغزپخت شود. 

ترکیب طعم پنیر گوسفندی پارما با بادنجان و پرک سوخاری با برند پانکو، مزه ای به یاد ماندنی برای ذائقه شما ایجاد خواهد کرد.  قبول دارید که نان به درک و رها شدن خیلی مزه ها کمک  می‌کند؟ این دقیقا کاری است که پرک سوخاری پانکو با مزه غذای شما انجام می‌دهد. نوش جان