طرز تهيه:
بادنجانها را به ضخامت 3 سانتيمتر حلقه حلقه كنيد، سپس نمك زده و 30 دقيقه در آبكش قرار دهيد تا تلخآب آن خارج شود. سپس شسته و خشك كنيد. حلقههاي بادنجان را در آرد تمپورا پانکو بغلتانيد، سپس در تخممرغ زده و در مخلوط پودر سوخاري با برند پانکو و پنير پارمزان بزنيد تا روي آن را بپوشاند.
روغن را در يك قابلمه كوچك داغ كرده و بادنجانها را در آن سرخ كنيد تا روي آن كاملاً برشته شود. براي سرخ كردن بادنجانها از شعله متوسط استفاده كنيد تا كاملاً مغزپخت شود.