بازوی پر شده سوخاری (پاچینی پر شده)

مواد لازم:
بال مرغ​   ​یک کیلوگرم
میگوی ریز خرد شده             ​250 گرم
ادویه‌ی گرام‌ماسالا​                   یک‌دوم قاشق چایخوری
زیره‌ی ساییده شده​                  یک‌چهارم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده​            یک‌چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند​    ​یک‌هشتم قاشق چایخوری
شکر​​    یک‌دوم قاشق چایخوری
آرد ذرت                                 ​یک قاشق چایخوری
نمک​  ​یک‌چهارم قاشق چایخوری
شیر​  ​3 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ بزرگ  ​                        2عدد
دانه‌ی کنجد​                            3قاشق سوپ خوری 
آرد و پودرسوخاری پاپریکا با برند پانکو ​     2پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردنی           ​                 به میزان لازم

سس:
سس باربیکیو​​یک‌دوم پیمانه
آب سرد​​یک‌چهارم پیمانه
فلفل قرمز ریز خرد شده​یک‌دوم قاشق چایخوری

​​​​​​​تزیین: 
گوجه‌گیلاسی و جعفری       به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا قسمت بال را از بازو جدا کرده، برای کباب یا سوپ یا غذای دیگری کنار گذاشته سپس بازو را بشویید و در صافی قرار دهید.
از قسمت بالای بازو(فسمتی که به سینه متصل است)،با نوک کارد گوشت را از استخوان جدا کرده و به سمت پایین بکشید تا شکل زیبا و مناسبی را پیدا کند.
میگوی ریز خرد شده، ادویه‌ی گرام ماسالا، زیره‌ی ساییده شده، تخم گشنیز آسیاب شده، فلفل قرمز تند، شکر، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید تا مایه‌ی مناسب و منسجمی به دست آید.
به مقدار یک قاشق چایخوری از مایه‌ی حاصله را داخل حفره‌ی ایجاد شده در بازو قرار داده و سطح بازوی پر شده را صاف کرده و ببندید به طوری که مایه‌ی میانی دیده نشود. با این روش داخل بازوها را پر کرده و کنار بگذارید. شیر را به تخم مرغ زده شده اضافه کرده، نمک،فلفل و ادویه آن را اندازه کنید.
دانه‌ی کنجد را با آرد و پودرسوخاری با برند پانکومخلوط کنید.
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت کم گرم کنید سپس ابتدا بازوها را در مایه‌ی تخم‌مرغ فرو برده و بعد در مخلوط آرد و پودر سوخاری با برند پانکو غلتانده و مجدداً داخل تخم مرغ فرو برده و سپس داخل مخلوط آرد و پودر سوخاری با برند پانکو غلتانده و داخل روغن شناور گرم شده قرار دهید. روغن نباید خیلی داغ باشد، زیرا در اینصورت قبل از آن که داخل آن بپزد، سطح رویی قهوه‌ای رنگ می شود. دقت داشته باشید حرارت روغن در حد مناسبی گرم شد باشد. پس از 5 دقیقه سرخ کردن از روغن خارج کرده و با سس باربیکیو سرو کنید.

به بازوی مرغ پخته شده در زبان ایتالیایی پاچینی میگویند که به احتمال زیاد انتساب به نام خانوادگی آشپز ابداع کننده غذا است. رستورانهای زنجیره ای نیز به همین نام وجود دارد.

طرز تهیه‌ی سس باربیکیو:
مواد سس را با هم مخلوط نموده  و تا حد گرم شدن بجوشانید.
نکته:
در صورت تمایل می‌توانید سویاسس شیرین را جایگزین سس باربیکیو نمایید.