طرز تهیه:
در سه ظرف جداگانه آرد تمپورا با برند پانکو مخلوط شدهبا نمک و فلفل، تخممرغ زده شده و پودر و آرد سوخاریبا برند پانکو را بریزید.
پنیرموتزارلای ورقهای را از طول با چاقو دو نصف کنید. روغن را در تابه داغ کنید .
در بشقاب ابتدا یک لایه بیکن بگذارید، سپسپنیرموتزارلای ورق های دالیا
را روی بیکن قرار داده و بعد برگ اسفناج را روی پنیربگذارید و سپس بیکن و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایهآخر.
خلال دندان را از وسط نصف کرده و در بیکن فرو کنید)برای این که لایهها از هم جدا نشوند(.
بیکن لایهای را ابتدا در تخممرغ خوب بغلتانید به طوریکه تمام دیوارهها آغشته به تخممرغ شود، سپس در آردتمپورا با برند پانکو بغلتانید و دوباره در تخممرغغلتانده و این بار در پودر سوخاری با برند پانکوبغلتانید و مجدداً در تخممرغ و پودر سوخاری با برند پانکو بغلتانید.
بیکن را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید. پس از سرخکردن در ظرف سرو برش زده و سرو نمایید.