برگر مخلوط (بنسه)

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده​           250 گرم
مرغ چرخ کرده​            120 گرم
پیاز​​          یک عدد، رنده شده،آب‌گرفته
نمک و فلفل​            به میزان لازم
پودر بادام ​            5 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ​            یک عدد
پرک سوخاری با برند پانکو​2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان​            2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت و مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس پودر بادام و تخم‌مرغ را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. از مايه مقداری برداشته و آن را گلوله کرده و صاف کنید بعد آن را در مخلوط پرک سوخاری با برند پانکو و پنیر پارمزان غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
نکته:
ـ اگر مایه گوشتی شل بود مقداری پرک سوخاری با برند پانکو به مايه اضافه کنید.
 

برای نخستین بار لوئیس لَسِن در سال 1900 در رستوران کوچک خودش در کانِکتیکات آمریکا، مقداری گوشت چرخ کرده قالب زده گریل شده را بین دو برش از نان قرار داد و مقداری پنیر و مخلفات دیگر قرارداد و اولین برگر دنیا به عنوان غذایی آمریکایی که امروزه جهانی شده به دنیا آمد. در تهیه مایه برگر و نیز مخلفات جانبی آن تنوع خیلی زیادی وجود دارد