مواد لازم:
آرد لپه 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
اسفناج ریز خرد شده 1 پیمانه
گشنیز و جعفری ریز خرد شده نصف پیمانه
سیر و زنجبیل رنده شده هر کدام 1 قاشقچایخوری
پیاز متوسط نگینی شده 1 عدد
پودر زیره سبز نصف قاشقچایخوری
زردچوبه، فلفل، نمک و روغن به میزان لازم
جوش شیرین نوک قاشقچایخوری
پرک سوخاری با برند پانکو به قدر لازم
مواد لازم سس:
گشنیز خرد شده 1 پیمانه
فلفل سبز خرد شده 5 عدد
سیر و زنجبیل رنده شده هر کدام نصف قاشقچایخوری
آب لیموترش تازه 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم