پکوره

مواد لازم:

آرد لپه                                 1 پیمانه
آب                                       1 پیمانه
اسفناج ریز خرد شده          1 پیمانه
گشنیز و جعفری ریز خرد شده        نصف پیمانه
سیر و زنجبیل رنده شده              هر کدام 1 قاشقچایخوری
پیاز متوسط نگینی شده                 1 عدد
پودر زیره سبز                              نصف قاشقچایخوری
زردچوبه، فلفل، نمک و روغن         به میزان لازم
جوش شیرین                                 نوک قاشقچایخوری
پرک سوخاری با برند پانکو ​       به قدر لازم
مواد لازم سس:
گشنیز خرد شده                       1 پیمانه
فلفل سبز خرد شده                    5 عدد
سیر و زنجبیل رنده شده             هر کدام نصف قاشقچایخوری
آب لیموترش تازه                    1 عدد
نمک و فلفل سیاه                     به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد لپه را داخل ظرف گودی ریخته و آب را کم‌کم به آناضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد تمام مواد ذکرشده غیر از پرک سوخاری با برند پانکو را افزوده ومخلوط کنید. اگر مایه خیلی غلیظ شده باشد، کمی آباضافه کنید و اگر خیلی رقیق شده باشد کمی آرد لپه یاپرک سوخاری با برند پانکو اضافه کنید. بعد مواد رایک ساعت بگذارید تا بماند(البته می‌توانید همان موقعنیز سرخ کنید).
از مواد به اندازه یک گردو برداشته و درآرد و پودرسوخاری با برند پانکو بغلتانید و سپس در ماهیتابهگود یا قابلمه کوچکی روغن فراوان ریخته و قلقلی هایپوشش داده شده با پرک سوخاری با برند پانکو را درروغن سرخ کنید. مواد را با فاصله بریزید تا به همنچسبد، بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تاروغن اضافه آن گرفته شود.
برای تهیه سس نیز تمام مواد ذکر شده را در آسیابریخته و پوره کنید.
 
نکته:
برای تهیه آرد لپه، لپه را تمیز کرده، شسته، خشکنموده و آسیاب کنید.

خواستگاه پکوره شبه قاره هند است و بسته به محل ومواد اولیه مورد استفاده از جمله سبزیجات وصیفی‌جات ‌تنوع زیادی دارد. در هندوستان اغلب همراهماسالا چای در مراسم عروسی سرو آن مرسوم است.