حلقه پیاز و پنیر سوخاری

مواد لازم:
پیاز درشت 2 عدد
پنیر ورقه‌ای موتزارلا 1 بسته
پرک سوخاری با برند پانکو پاپریکا یک‌ویک‌دوم پیمانه
آرد تمپورا پانکو 1 پیمانه
تخم‌مرغ زده‌شده 2 عدد
روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم
جعفری چند شاخه

طرز تهیه:
پوست پیاز را گرفته و سر و ته پیاز را با چاقو برش بزنید و سپس پیاز را به 3 یا 4 قسمت به صورت حلقه‌ای برش زده و حلقه‌ها را جدا کنید و کنار بگذارید.
پنیر موتزارلا را از وسط نصف کرده و آن را به 4 قسمت برش بزنید. دو عدد از حلقه‌های پیاز را داخل هم قرار داده و فضای بین دو حلقه ی پیاز را با پنیر پرکنید و آن‌ها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و بعد ابتدا در آرد تمپورا پانکو بغلتانید، سپس در تخم‌مرغ و بعد در پرک سوخاری با برند پانکو پاپریکا و مجدداً در تخم‌مرغ و در آخر در پرک سوخاری پانکو پاپریکا غلطانده و در نهایت در روغن داغ و شناور سرخ نمایید تا حلقه پیاز سوخاری و آماده شود. می‌توانید روی پیازها جعفری خردشده بپاشید.​​​​​​​

با تهیه این پیش غذا می‌توانید طعم قدیمی نان و پنیر و پیاز را به شکلی جدیدتر و خیلی شیک و مجلسی تجربه کنید.