رول ژامبون سوخاری

مواد لازم:
نان لواش برش‌زده به قطعات 15×5 سانتی‌متری 10 عدد
ژامبون برش‌زده به عرض 5 سانتی‌متر 10 عدد
پودر سوخاری با برند پانکو اسپایسی4 قاشق سوپ‌خوری
پنیر ورقه‌ای زرد یا سبز (از وسط نصف‌شده) 10 عدد
آرد تمپورا پانکو 2 قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ 2 عدد
روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:
نان را روی تخته گذاشته و روی آن ژامبون و پنیر بگذارید و رول کنید و با خلال دندان ببندید، سپس ابتدا داخل آرد تمپورا پانکو و بعد در تخم‌مرغ هم‌زده و در نهایت در پودر سوخاری با برند پانکو بغلطانید.
خلال‌ها را جدا کرده و رول‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. در پایان رول‌ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. نوش جان

سوخاری کلمه ای روسی و به معنای نان خشک است. لواش کلمه ای ارمنی است که کاملا بومی زبان فارسی شده است. در این مزه، شما ترکیبی از سنت و مدرنیته را در کنار هم تجربه خواهید کرد؛ گوارای وجود!