طرز تهیه:
ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قراردهید.
در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پودر یا آرد سوخاری با برند پانکوپاپریکا
افزوده و کنار بگذارید.
تخممر غها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یکدست شوند. آردتمپورا پانکو رانیز در
بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخم مرغ بغلطانید و درآخر در پرک سوخاری با برند پانکوپاپریکا (دانه درشت) بزنید و در روغن داغ انداخته و
سرخ کنید، در پایان بابادام هندی و بادام زمینی سرو نمایید.
نکته:
در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و پرک سوخاری با برند پانکو پاپریکا (دانه درشت) را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری پانکو روی پنیرضخیم تر شود.
میتوانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پودر سوخاری پانکو در ظرفدربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آنها را
سرخ کنید.