کممبر سوخاری


مواد لازم:
پنیر کممبر 1 عدد
آویشن یک دوم قاشق چا یخوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چا یخوری
پودر یا آرد سوخاری با برند پانکو پاپریکا (دانه درشت) 80 گرم
تخم مرغ 1تا 2 عدد
آرد تمپورا پانکو 40 گرم
روغن برای سرخ‌کردن به مقدار لازم
بادام هندی و بادام زمینی تست شده
برای سرو به مقدار لازم


طرز تهیه:
ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قراردهید.
در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پودر یا آرد سوخاری با برند پانکوپاپریکا
افزوده و کنار بگذارید.
تخم‌مر غها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یکدست شوند. آردتمپورا پانکو رانیز در
بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخم مرغ بغلطانید و درآخر در   پرک سوخاری با برند پانکوپاپریکا (دانه درشت) بزنید و در روغن داغ انداخته و
سرخ کنید، در پایان بابادام هندی و بادام زمینی سرو نمایید.
 
نکته:
در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و پرک سوخاری با برند پانکو پاپریکا (دانه درشت) را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری پانکو روی پنیرضخیم تر شود.
می‌توانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پودر سوخاری پانکو در ظرفدربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آنها را
​​​​​​​سرخ کنید.

کممبر نوعی پنیر نرم و مرطوب و خامه ای با روکش نسبتا سخت  تهیه شده از شیر گاو است که برای نخستین باردر قرن هجدهم میلادی در  شهری به همین نام در منطقه نورماندی در شمال غربی فرانسه ابداع شده است. خوشبختانه الان در ایران هم در دسترس هست. ترکیب این پنیر با پوششی از پرک سوخاری سرخ شده قطعاً مزه بی‌نظیری در خاطر شما باقی خواهد گذاشت. نوش جان!